U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Voorbeeld 1 Accounting Management

Inefficiënte accountant jaarcontrole 

De accountant gaat beginnen met de werkzaamheden van de voor de jaarrekening. Na de beginbespreking met de directie  of/en management over de tijdsduur en planning van de werkzaamheden. Vervolgens begin de accountant en zijn medewerkers van de het accountantskantoor aan hun werkzaamheden. Tijdens de uitvoering van de controle werkzaamheden wordt de afgesproken tijdsduur met dagen ruimschoots overschreden en kost dus meer geld, energie en tijd. De oorzaak hiervan kan zowel bij uw bedrijf als ook bij de accountant liggen.

 

Als dit bij u aan de orde is kan Steewel u zeker helpen, want wij komen voordat de accountant voor zijn controle werkzaamheden gaat verrichten u helpen met het compleet maken van het jaar-controle -dossier en maken ook een werkschema zodat u het in de toekomst zelf kan doen. Dit levert voor iedere partij uiteindelijk voordeel op. De accountant doet alleen de controle werkzaamheden tegen hogere tarieven, Steewel helpt u tegen gunstigere tarieven het balansdossier in/op orde te maken en uw bedrijf heeft voor de volgende keer een goed voorbeeld en beschrijving hoe het gedaan moet worden.